Известие

Collapse
No announcement yet.

резистор на вентилатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• резистор на вентилатора

Здравейте колеги!
    Днес като ми зареждаха климатика и ми казаха че НЕ МИ СЕ ВКЛЮЧВА 1ва СТЕПЕН на вентилатора а съмо 2ра СТЕПЕН!
    Мисълта ми е къде се намира този резистор на вентилатора който включва първата и втората степен на вентилатора за да го сменя!
    ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

На радиатора, влизат два кабела в него, така ще го познаеш. Ама може да не е от резистора а от релето например.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
      На радиатора, влизат два кабела в него, така ще го познаеш. Ама може да не е от резистора а от релето например.
      И аз си помислих за това,в което влизат тези два кабела ама не бях сигурен!интересно ми стана че като ги извадих тия два кабела от резистора при запален двигател и включена перка,перка не спря да се варти!!!
      а това реле дето казваш е от тия релета дето се намират в две черни кутии до акумолатора ли!
      ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Колега,темата е толкова дъвкана,че може би само тая за дебитомерите е по - често срещана!И точно в тоя момент,малко по-горе ,има тема точно по въпроса.Колкото до релетата-да там са!
        Поздрави!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от kajoooo Покажи съобщение
          И аз си помислих за това,в което влизат тези два кабела ама не бях сигурен!интересно ми стана че като ги извадих тия два кабела от резистора при запален двигател и включена перка,перка не спря да се варти!!!
          а това реле дето казваш е от тия релета дето се намират в две черни кутии до акумолатора ли!
          Тя няма да спре да се върти защото работи само на втора степен, която е директна и не минава през резистора. Ама както ти казаха използвай търсачката има 1000 теми по въпроса И ако все пак не се справиш питай пак
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
          X